PRGF Endoret anti-aging terapija | Superdent Ordinacija

Od nedavno se u našoj ordinaciji, osim prekrasnim novim osmijehom, možete pomladiti i PRGF-Endoret tretmanom, postupkom kojim sami sebe pomlađujemo i koji nas je ostavio bez daha!

PRGF (Plasma Rich with Growth Factor)-Endoret je tehnologija koja ima sve certifikate potrebne u Europi i Americi što ju svrstava u red najsigurnijih i visokovrijednih metoda.

Naime, radi se o ekstrakciji krvne plazme iz vlastite krvi pacijenta postupkom centrifugiranja. Pritom se iz krvi odstranjuju eritrociti i leukociti, a plazma bogata faktorima rasta se injektira u kožu gdje potiče proizvodnju elastina, kolagena te hijaluronske kiseline, zaslužnih za hidrataciju kože i njen mladolik izgled. Dakle, omogućeno nam je da iskoristimo vlastiti potencijal organizma i ubrzamo prirodne procese cijeljenja i regeneracije.

Metoda je bezbolna i, za razliku od bilo kojeg drugog tretmana, potpuno prirodna. Injektirani sadržaj se resorbira bez ostataka kroz nekoliko tjedana, a ostaje samo pomlađena koža. Nema “smrznutog” izgleda, nema loptica pod kožom…to ste i dalje VI, samo ljepši i mlađi.

Postupak je potrebno napraviti tri puta u tri mjeseca kako bi rezultati bili maksimalni, a ono što od njega možemo očekivati (i što su nam naši pacijenti potvrdili) je sljedeće:

– povećava se hidratacija kože, ona nije više tako suha, vraća joj se sjaj;

– koža postaje baršunasta, mekana, a ipak čvršća i elastičnija;

– smanjuju se pigmentacije na koži zadobivene sunčanjem, ona poprima jednoličniju boju;

– eliminiraju se manje bore, a one dublje postaju nježnije i manje vidljive;

– smanjuju se ožiljci od akni i ozljeda, postaju mekši i puno manje vidljivi;

– prvih nekoliko dana nakon tretmana, vidi se “efekt filera” pa pacijent može vidjeti sviđa li mu se to i želi li uz PRGF i terapiju hijaluronskom kiselinom (mi koristimo Juvederm).

Ovu tehnologiju koristimo također i u oralnoj kirurgiji kao pomoć za cijeljenje rana nakon vađenja zubi kako bismo sačuvali volumen kosti i prilikom implantacije gdje smo također primjetili odlične rezultate.

PRGF-Endoret se primjenjuje u mnogim granama medicine kao što su oftalmologija, fizijatrija, dermatologija, ortopedija…

Zanimljivo je da mnogi sportaši svoje brze oporavke nakon ozljeda duguju ovoj tehnologiji (npr. cijeli nogometni klub Real Madrid). I brojne se holivudske zvijezde, poput Angeline Jolie, kojima su dostupni svi mogući postupci, odlučuju upravo za ovu metodu.

Kontaktirajte nas

Facebook

Instagram