Superblog | Superdent Ordinacija

Superblog

Ovdje ćete moći naći zanimljive članke iz područja koje smo za vas odabrali i obradili s ciljem da vas što bolje educiramo o oralnom zdravlju. Slobodno nam pišite na naš mail vaše doživljaje, komentare i prijedloge tema o kojima biste voljeli čitati.

Periimplatitis

Periimplatitis

Ukoliko se pacijent neadekvatno brine o implantatima, što znači neredovita i slaba svakodnevna higijena, ali isto tako i neučestalo posjećivanje stomatologa. Svaki pacijent koji ima implantat obvezan je redovito posjećivati stomaloga kako bi se podvrgnuo...

read more
PRGF Endoret anti-aging terapija

PRGF Endoret anti-aging terapija

Od nedavno se u našoj ordinaciji, osim prekrasnim novim osmijehom, možete pomladiti i PRGF-Endoret tretmanom, postupkom kojim sami sebe pomlađujemo i koji nas je ostavio bez daha!

PRGF (Plasma Rich with Growth Factor)-Endoret je tehnologija koja ima sve certifikate potrebne u Europi i Americi što ju svrstava u red najsigurnijih i visokovrijednih metoda.

read more
Strah od odlaska stomatologu

Strah od odlaska stomatologu

Pogledajte isječak iz emisije Dobro jutro Hrvatska (12.05.2014.) u kojem je dr. Nakić govorila o tome kako da ordinacija postane prijateljsko okruženje za dijete.

read more

Željko Zubović, dr.med.dent

Bruno Biondić, dr.med.dent

Ivica Zubović, dr.med.dent

Podijelite naš sadržaj s osmijehom

Pošaljite nam upit i naši doktori odgovorit će u najkraćem roku!

Kontaktirajte nas

Facebook

Instagram