O nama | Superdent Ordinacija

O nama

Željko Zubović

Dr. med. dent.

Rođen u Zagrebu, diplomirao na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. 6 godina asistent u privatnoj stomatološkoj ordinaciji u Njemačkoj, zatim 11 godina (1979 – 1990) radi u vlastitoj ordinaciji u Njemačkoj. Diploma i doktorska dizertacija na fakultetu u Heidelbergu, Njemačka (1988). Član je Karlsruher Konferenz der Akademie fuer zahnaerztliche Fortbildung u Karlsruheu. Od 1985 do 1990 član je Gnathologischer Abeitskreis Stuttgart. Učesnik je više od stotinu međunarodnih (Njemačka, Švicarska, Austrija, Italija, Poljska, Francuska, Švedska, itd.) i tuzemnih tečajeva i kongresa za stručno usavršavanje.

Osnivač je Hrvatske stomatološke komore i organizator desetaka tečajeva za stručno usavršavanja u Hrvatskoj. Član je Hrvatskog stomatološkog društva i Hrvatskog liječničkog zbora. Dr. Željko Zubović je ordinaciju utemeljio 1991. godine kad se odlučio vratiti iz Njemačke gdje je radio 17 godina. Tako je u Hrvatsku donio nove metode i materijale koje su kasnije počeli usvajati mnogi osvješteni stomatolozi.

Bruno Biondić

dr. med. dent.

Naš doktor Bruno Biondić rođen je 1988. godine. Nakon završene gimnazije, upisao je Stomatološki fakultet u Zagrebu, tijekom kojeg je primao stipendiju Ministarstva znanosti i obrazovanja temeljenu na uspjehu. 2010. godine počeo je asistirati u našoj ordinaciji, a 2014. odradio je pripravnički staž i položio stručni ispit. Tijekom karijere pohađao je mnogobrojne dentalne kongrese u Hrvatskoj i inozemstvu, a područje posebnog interesa mu je implantoprotetika.

Željko Zubović, dr.med.dent

Bruno Biondić, dr.med.dent

Ivica Zubović, dr.med.dent

Podijelite naš sadržaj s osmijehom

Pošaljite nam upit i naši doktori odgovorit će u najkraćem roku!

Kontaktirajte nas

Facebook

Instagram